Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

SONY Batterie CR2430 3V 285mAh Vis stor

SONY Batterie CR2430 3V 285mAh

CR2430B1A

Nyt produkt

Sony CR2430B1A, Lithium Polymer (LiPo)

Flere detaljer

1 Vare

Advarsel: sidste enheder på lager!

39,95 kr inkl. moms

Mere infoLetvægtsbatteri med høj spænding og energitæthed. Batteriets spænding er 3 V - næsten dobbelt så meget som i almindelige batterier. Det betyder, at det nødvendige antal batterier i et apparat kan halveres, så man sparer plads og opnår en lavere vægt..

Enestående temperaturegenskaber. Den originale organiske elektrolyt fra Sony giver formidable egenskaber i et temperaturområde fra -20 til +60 grader celsius..

Fantastisk lav lækagerisiko. Den nyudviklede batterikonstruktion og elektrolyt sikrer maksimal modstandsdygtighed over for lækager i meget lang tid..

Fantastisk lang holdbarhed. Der bruges nøje udvalgte stabile materialer til både de aktive dele og elektrolytten. Disse materialer er forseglet med den nye teknologi fra Sony for at mindske batteriets selvafladning..

Enestående afladningsegenskaber: Spændingen forbliver stabil selv efter en lang afladningsperiode, hvilket forbedrer pålideligheden af det udstyr, der anvender batteriet..

Sony CR2430B1A. Batteriteknologi: Lithium Polymer (LiPo), Batterispænding: 3 V, Batteriets ydelse: 280 mAh

25 andre produkter i den samme kategori: