Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

Sony CR2450 3V batteri Vis stor

Sony CR2450 3V batteri

CR2450B1A

Nyt produkt

Sony CR2450B1A, Lithium Polymer (LiPo)

Flere detaljer

2 Varer

Advarsel: sidste enheder på lager!

39,95 kr inkl. moms

Mere infoLetvægtsbatteri med høj spænding og energitæthed. Batteriets spænding er 3 V - næsten dobbelt så meget som i almindelige batterier. Det betyder, at det nødvendige antal batterier i et apparat kan halveres, så man sparer plads og opnår en lavere vægt..

Enestående temperaturegenskaber. Den originale organiske elektrolyt fra Sony giver formidable egenskaber i et temperaturområde fra -20 til +60 grader celsius..

Fantastisk lav lækagerisiko. Den nyudviklede batterikonstruktion og elektrolyt sikrer maksimal modstandsdygtighed over for lækager i meget lang tid..

Fantastisk lang holdbarhed. Der bruges nøje udvalgte stabile materialer til både de aktive dele og elektrolytten. Disse materialer er forseglet med den nye teknologi fra Sony for at mindske batteriets selvafladning..

Enestående afladningsegenskaber: Spændingen forbliver stabil selv efter en lang afladningsperiode, hvilket forbedrer pålideligheden af det udstyr, der anvender batteriet..

Sony CR2450B1A. Batteriteknologi: Lithium Polymer (LiPo), Batterispænding: 3 V, Batteriets ydelse: 600 mAh

24 andre produkter i den samme kategori: