Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

HP 312X Black Toner Vis stor

HP 312X Black Toner

CF380X

Nyt produkt

HP 312X High Yield Black Original LaserJet Toner Cartridge, Sort, Laser, HP, Color LaserJet Pro MFP M476 series, Høj

Flere detaljer

Dette produkt er ikke på lager

1 199,95 kr inkl. moms

Mere info

HP 312 LaserJet-printerforbrugsvarer giver dokumenter og marketingmaterialer i professionel kvalitet. Bevar produktiviteten hjemme eller på kontoret ved at undgå spild af tid og forbrugsvarer. Disse originale HP-tonerpatroner er specielt udviklet til din MFP.

Forvent kvalitet – og få det hver gang – med originale HP-tonerpatroner. Undgå genprint, spildte forbrugsvarer og dyre forsinkelser, som man oplever med patroner, der ikke er originale.Hjælper med at holde forretningen i gang. Stol på originale HP-tonerpatroner til ensartet print uden afbrydelser, der hjælper dig med at klare opgaverne og holde budgettet.Spild ikke tiden. Udskift originale HP-tonerpatroner på få sekunder, og fortsæt med at udskrive. De er udviklet specielt til din HP LaserJet MFP, så installationen bliver nem og hurtig. Det er nemt at handle via HP SureSupply[1].Vær med til at passe på miljøet. Genbrug dine originale HP LaserJet-tonerpatroner – det er nemt og gratis via HP Planet Partners-programmet, der findes i mere end 50 lande og områder over hele verden[2].


HP 312X High Yield Black Original LaserJet Toner Cartridge. Side kapacitet: 4400 Sider, Print farver: Sort, Printteknologi: Laser. Bredde: 38,5 cm, Dybde: 10,9 cm, Højde: 12,5 cm

23 andre produkter i den samme kategori: