Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

Sony CR2025 3V batteri Vis stor

Sony CR2025 3V batteri

CR2025B1A

Nyt produkt

Sony CR2025B1A, Lithium-Ion (Li-Ion)

Flere detaljer

Dette produkt er ikke på lager

39,95 kr inkl. moms

Mere infoLetvægtsbatteri med høj spænding og energitæthed. Batteriets spænding er 3 V - næsten dobbelt så meget som i almindelige batterier. Det betyder, at det nødvendige antal batterier i et apparat kan halveres, så man sparer plads og opnår en lavere vægt..

Enestående temperaturegenskaber. Den originale organiske elektrolyt fra Sony giver formidable egenskaber i et temperaturområde fra -20 til +60 grader celsius..

Fantastisk lav lækagerisiko. Den nyudviklede batterikonstruktion og elektrolyt sikrer maksimal modstandsdygtighed over for lækager i meget lang tid..

Fantastisk lang holdbarhed. Der bruges nøje udvalgte stabile materialer til både de aktive dele og elektrolytten. Disse materialer er forseglet med den nye teknologi fra Sony for at mindske batteriets selvafladning..

Enestående afladningsegenskaber: Spændingen forbliver stabil selv efter en lang afladningsperiode, hvilket forbedrer pålideligheden af det udstyr, der anvender batteriet..

Sony CR2025B1A. Batteriteknologi: Lithium-Ion (Li-Ion), Batterispænding: 3 V, Batteriets ydelse: 160 mAh

30 andre produkter i den samme kategori: