Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

Apple iPhone 13 128GB, 6.1" Midnight Vis stor

Apple iPhone 13 128GB, 6.1" Midnight

MLPF3QN/A

Nyt produkt

iPhone 13 indeholder store innovationer, bl.a. det avancerede dobbeltkamera-system med et nyt vidvinkelkamera med større pixels og optisk billedstabilisering med sensorforskydning

Flere detaljer

1 Vare

Advarsel: sidste enheder på lager!

5 799,00 kr inkl. moms

Mere info

iPhone 13 indeholder store innovationer, bl.a. det avancerede dobbeltkamera-system med et nyt vidvinkelkamera med større pixels og optisk billedstabilisering med sensorforskydning (OIS), der giver forbedrede fotos og videoer i svagt lys, en ny måde at gøre kameraet personligt med Fotoformater samt Filmisk funktion, som giver historiefortælling med video en ny dimension. iPhone 13 har også lynhurtig ydeevne og strømeffektivitet med A15 Bionic, længere batteritid, og en mere lysstærk Super Retina XDR-skærm, der får indhold til at virke levende, utrolig holdbarhed med Ceramic Shield-forsiden.

  • iPhone har været på filmskole, så du kan bare skyde løs - velkommen til Filmisk funktion
    Filmskabere bruger en teknik, som kaldes fokusskift, hvor de skifter fokus fra et motiv til et andet for at styre seernes blik. Og med iPhone kan du nu nemt bruge den samme storytellingteknik i dine egne videoer.
  • Filmisk funktion skaber auto­matisk smukke effekter med lav dybdeskarphed og skift i fokus
    Når du begynder at optage, sørger Filmisk funktion for, at motivet er i fokus, og skaber sam­tidig en stemningsfuld dybdeskarpheds­effekt
    Filmisk funktion forudser, når et vigtigt motiv er på vej ind i billedet, og flytter auto­matisk fokus hen på det - nu kan du nemt lave videoer med et udtryk, som du kender det fra rigtige spillefilm
  • Du kan endda justere dybdeskarpheden bagefter
    Vil du skifte fokus eller justere sløringen af bag­grund­en efter optagelserne? Ingen problemer. Med iPhone kan du klare det med få tryk og swipes. Noget, som profes­sionelle filmkameraer ikke engang er i stand til.
  • Et kamera med en stil, der er helt din egen - velkommen til Fotoformater
    De forskel­lige stilarter er så avan­cerede, at man f.eks. kan frem­hæve eller dæmpe farver uden at ændre på hudtoner. Giv dine billeder et personligt udtryk med Fotoformater. I mod­sætning til filtre laver Fotoformater de rigtige justeringer på de rigtige steder, uden at det påvirker hudtonerne. Vælg Intens for at gøre billederne lysere og mere livlige. Intens kontrast for mørkere skygger og dybere farver. Varm eller Kold for at fremhæve gyldne eller blå undertoner. Stil skarpt på din stil!
  • Dobbelt så meget lagerplads
    iPhone 13 fås med lagerplads på 128 GB og op, så du får plads til alle dine billeder og videoer.
  • Super Retina XDR-skærm - superlysstærk
    Apple’s OLED-skærm er 28 procent lysere, op til 800 nits, så du ser alting bedre selv i direkte sollys. Og den har stadig op til 1200 nits til HDR-indhold. Du kommer til at se klare hvide, dybe sorte og alle andre nuancer derimellem. Alligevel bruger skær­men mindre batteri end nogen­sinde før.
  • Superfarverig
    iPhone 13 har bredere farveområde i biograf­standard, så farve­rne vises, som filmskaberne ønsker det. Og takket være den præcise farve­gengivelse ser alt på skær­men utrolig naturligt ud.
  • Superskarp
    Super Retina XDR-skær­men har en ultrahøj pixeltæthed, så billeder, videoer, tekst og alt andet, du kigger på, står ekstra skarpt. Og du får endnu mere skærmplads, fordi TrueDepth-kameraet nu fylder mindre.
  • Meget merebar
    Op til 2,5 timers længere batteritid på iPhone 13.
  • A15 Bionic er en spil­forandrende chip
    Den ultrahurtige A15 Bionic-chip driver Filmisk funktion, Fotoformater, Livetekst og meget mere. Den har indbygget Secure Enclave, der beskytter person­lige oplys­ninger som Face ID-data og kontakter. Og fordi den er mere effektiv, er batteritiden blevet endnu bedre.
  • Uovertruffent 5G på iPhone
    5G udbredes med hastige skridt. Alt fra streaming til downloading går meget hurtigere. 5G er endda hurtigt nok til multiplayer-spil, deling af AR-videoer og meget mere. Med Smart Data-funk­tionen slået til reducerer iPhone auto­matisk hastigheden, når du ikke behøver den, så du sparer på strømmen.
  • Hold fokus - og kontakten
    Med iOS 15 kan du holde samtalen kørende, mens du deler film, musik eller noget helt tredje på din skærm direkte i FaceTime. Bevar koncen­trationen ved at filtrere notifikationer fra, som ikke er relevante for det, du er i gang med. Og interager med tekst på billeder, så du hurtigt kan sende mails, ringe op, få vejvisning m.m.
  • Indbygget anonymitet
    iPhone giver dig kontrol over dine person­lige oplys­ninger. For eksempel hjælper anony­mitetsmærkater dig med at se, hvordan apps bruger dine data. En app skal have din tilladelse, før den kan spore din aktivitet på tværs af andre virksomheders apps og websites. Og det er bare begyndelsen.

30 andre produkter i den samme kategori: