Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

Værkstedet

Reparation af Iphone, Smartphones, PC, Mac og Tablets

Vi udfører alt i reparationer indenfor PC, Mac, iPhone, iPad, smartphone og tablets

Vi udfører alt i reparationer indenfor PC, Mac, iPhone, iPad, smartphone og tablets. Vores veluddannede og erfarne IT-supporters arbejder både hurtigt og effektivt. Som udgangspunkt påbegynder vi reparationen samme dag som du indleverer din enhed. Du kan se priser på reparationer her

Udfyld vores kontaktformular eller kig ned i butikken med din ødelagte computer

Vi har din telefon klar inden for en time

Vores butik ligger 50 meter fra Kvickly i Svendborg Centrum med gode parkeringsmuligheder. Den typiske reparation af iphone tager ca. 1 time, hvilket giver dig rig mulighed for at nyde et cafebesøg eller færdiggøre din shopping mens vi arbejder på at have din iphone klar igen. 

Reparation af iPad og iPhone 

Vi udfører alle typer iPad- og iPhonereparationer på vores eget værksted.
Reparation af en iPhone tager typisk 1 time. Ved reparation af iPad eller tablet har vi som udgangspunkt brug for at beholde din enhed til dagen efter.

Du kan se vores priser på reparation af Iphones her

Ingen uforudsete omkostninger

Vi går meget op i, at dit værkstedsbesøg skal være så gennemskueligt og retfærdigt som muligt. Derfor afregner vi kun effektive mandetimer. Altså kun de timer, som vi faktisk brug på selve reparationen.

Derudover har vi en fast regel om, at vi ikke monterer ekstra dele uden forudgående at have en konkret aftale med dig, og vi sørger for aldrig at overstige 680 kr. uden at det er aftalt på forhånd.

Reparationer

Reparation af iPhone

Reparation af Android

Reparation af Tablets

 

Reparation af Iphone og Ipad samt reparation af tablet og mobiltelefon

Vi har eget værksted hvor vi reparerer computere, mobiltelefoner, tablets, iPhone, iPad, smartphone