Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

iPad Reparation 

per side
Viser 1 - 12 af 20 produkter
Viser 1 - 12 af 20 produkter

Vi reparerer alle iPad's på vores eget værksted i Svendborg, og reparationen foretages af uddannede teknikere. Vælg din iPad her og se prisen for reparation af netop din iPad

Eksempler på reparationer: Ødelagte skærme, knust glas, dårlig lyd, skift af batterier, defekte knapper, softwarefejl mm.

Hvis fejlen på din iPad ikke er helt tydelig kan vi udføre en diagnose af den, så vi er sikre på hvad der skal repareres på den.

Du bliver mødt af vores teknikere med minimums 11 års erfaring, som vil kunne hjælpe med at få din iPad repareret korrekt. Vi er specialister i alle opgaver, store som små. Hos os er din iPad i trygge hænder. Hvis glasset er smadre på din iPad vil reparationen typisk tage 1 dag. Det tager 1 dag fordi glasset på en iPad ikke er skruet fast (som på en iPhone), men i stedet er det sat fast med kraftigt tape. Tapen skal have lov til at sætte sig så glasset ikke slipper igen.

Vil du i stedet købe en helt ny iPad kan vi også godt være behjælpelig. Vi sælger nye iPad's og vi har også stort udvalg af covers, tilbehør, tastatur og panserglas til dem.  Hvis du vælger en ny iPad hos os bliver du tilbudt klargøring af den samt backup fra den gamle iPad til den nye, så du får den bedste oplevelse fra start

Vi reparerer følgende modeller:

Ipad 2, iPad 3, iPad 4, iPad air, iPad air 2, iPad 9,7 (iPad 2017, iPad 2018), iPad pro 9,7, iPad pro 10,5, iPad pro 12,9, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4.

Og flere andre.