Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

Bærbare & Stationære 

Underkategorier

  • Bærbare

    Stort udvalg af bærbare computere. Vi har altid mange forskellige bærbare på lager fra de bedste producenter

  • Stationære

    Her kan du vælge mellem gaming computer eller en almindelig kontor/hjemmecomputer

  • Bærbar Tilbehør

Køb din nye computer i PC Kabinettet. Vi har altid et stort udvalg inden for både bærbare og stationære computere i høj kvalitet til gode priser. Hvis du står og mangler en ny bærbar computer til arbejdet, skolen eller hjemmet, så finder du med sikkerhed én, der opfylder dine behov hos os. Vi leverer både Custom Made og mærke-computere til ethvert behov. Vi er altid opdateret med det nyeste inden for hardware, PC'er, og Mac computere. Vi fører følgende mærker: Acer, Hewlett Packard (HP), Lenovo, ASUS, Dell, Apple Macbook, Macbook Pro, Macbook Air, iMac, samt egne skræddersyede computere til ethvert behov (fra basis konfigurationer til high-end spillecomputere) som bygges på eget værksted.

   

Alt efter hvad man vil bruge computeren til, er der forskellige ting man skal være opmærksom på. Typen af processor er altid vigtig, hvor kvaliteten ofte følger prisen.

Skal du bruge din computer til gaming og spil er det vigtigt med masser af CPU kraft, RAM og et hurtigt grafikkort. Vi ser mere og mere, at man har købt en computer, som ikke kunne bruges til formålet, og derfor opsøger os som specialister inden for området. Hos PC Kabinettet står vi altid til rådighed og giver naturligvis den rette vejledning du har brug for, så du kommer hjem med det helt rigtige.

Valget af harddisken er også utrolig vigtig. Uanset om det er til spil, studie eller erhverv er typen af harddisk afgørende for maskinens hastighed og ydeevne. Her er den klassiske HDD ofte større, men langsommere end den nyere SSD. SSD'er findes i to udgaver: "SATA SSD" kan bedst beskrives som en elektronisk og hurtigere version af den klassiske HDD, "NVME M.2 SSD" er den hurtigste og nyeste type af lagring. Modsat sine forgængere monteres denne disk direkte på bundkortet, hvilket gør denne type til den hurtigste lagringstype.

   

Vi bestræber os altid på at have en kort leveringstid på 1-2 hverdage. Alternativt, så er du mere end velkommen til at kigge ind i vores butik på Lundevej, i Svendborg, og hente din vare allerede i dag.