Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

HP 62XL Tri-color Ink Cartridge Vis stor

HP 62XL Tri-color Ink Cartridge

C2P07AE#UUS

Nyt produkt

HP 62XL Tri-color Ink Cartridge, Blå, Magenta, Gul, Høj, ENVY 5640 e-AiO, ENVY 7640 e-AiO, Officejet 5740 e-AiO, Inkjet

Flere detaljer

1 Vare

Advarsel: sidste enheder på lager!

499,95 kr inkl. moms

Mere info

Originale HP-blækpatroner med stor kapacitet giver flotte og holdbare dokumenter og fotos1 side efter side. Få den kvalitet, du skal bruge til dine projekter derhjemme, på arbejdet og i skolen med blækpatroner, der er specialdesignede til din HP-printer.

Få driftsikker ydelse til alle hjemmets projekter. De originale HP-blækpatroner er udviklet, så de i samarbejde med printeren leverer holdbare resultater, der skiller sig ud – i hele blækpatronens levetid.Gør indtryk – udskriv dokumenter med levende farver samt fotos i professionel kvalitet. Originalt HP-blæk er vandfast og holder i årtier1 – dine udskrifter vil blive lagt mærke til år efter år.Få den udskrivningsoplevelse, du forventer – og undgå at spilde penge. Originale HP-blækpatroner leverer konstante resultater i en sådan grad, at du ikke behøver bekymre dig om kvaliteten af hver enkelt udskrift. Ved tilkøb af patroner med stor kapacitet får du mere for pengene, hvis du udskriver i større mængder.3

• Få mere for pengene med originale HP-blækpatroner med stor kapacitet i trefarvet, hvis du udskriver større mængder.3


Du kan hurtigt og problemfrit genopfylde de originale HP-blækpatroner. Vælg trygt de patroner, der passer til dine behov, og få gratis og nem indlevering til genbrug via HP Planet Partners.21Falmebeskyttelsen er baseret på papirbranchens prognoser for syrefrit papir og originalt HP-blæk; dataene for farvestofstabilitet ved stuetemperatur er baseret på tilsvarende systemer testet i henhold til ISO 11798 og ISO 18909. Vandbestandigheden er baseret på HP's interne test på papir med ColorLok®-logoet. Vurdering af lysbestandighed udført af Wilhelm Imaging Research, Inc. eller HP Image Permanence Lab.

2Programmet findes ikke i alle lande. HP's Planet Partners-programmet til returnering og genanvendelse af HP-blækpatroner findes i øjeblikket i mere end 50 lande og områder i Asien, Europa samt Nord- og Sydamerika. Der er flere oplysninger på http://www.hp.com/recycle.

3Baseret på original HP 62XL-blækpatron med stor kapacitet i sort og original, trefarvet HP 62XL-blækpatron med stor kapacitet. Få mere at vide på http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies. Der medfølger ikke blækpatroner med høj kapacitet; skal købes separat. Værdien er sammenlignet med den anslåede markedspris og den typiske sidekapacitet for HP 62-blækpatroner. De faktiske priser kan afvige herfra.

HP 62XL Tri-color Ink Cartridge. Print farver: Blå, Magenta, Gul, Patron kapacitet: Høj, Indhold: 11,5 ml. Bredde: 11,3 cm, Dybde: 3,7 cm, Højde: 11,5 cm

30 andre produkter i den samme kategori: