Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

Logitech Z533 Højtalere m/ subwoofer

980-001054

Nyt produkt

Slip imponerende lyd der fylder rummet, løs med højtalere der er designet til at opsluge dig i lyden fra musik, spil eller film. Z533-højtalere til pc'en har to fuldtone-højtalerenheder på 2,5" med faseafretter og udgangseffekt på 60 Watt

Flere detaljer

1 Vare

Advarsel: sidste enheder på lager!

999,95 kr inkl. moms

Mere info

Slip imponerende lyd der fylder rummet, løs med højtalere der er designet til at opsluge dig i lyden fra musik, spil eller film. Z533-højtalere til pc'en har to fuldtone-højtalerenheder på 2,5" med faseafretter og udgangseffekt på 60 Watt. Du kan tilslutte op til tre enheder på samme tid. Du kan bruge den som PC-højtaler, og du kan også tilslutte en tablet-PC, smartphone, spillekonsol eller et TV via 3,5-mm-stikket eller RCA-indgangsstikket. Der er et 3,5-mm indgangsstik på fjernbetjeningen til tilslutning af mobilenheder. Der er et 3,5 mm og et RCA-indgangsstik på bagsiden af subwooferen til tilslutning af PC'er, TV eller spillekonsoller - PlayStation 3 eller Xbox 360. Du får fyldig, dynamisk bas med den fremadrettede subwoofer så du kan mærke hver eneste rytme i musikken. Den tragtformede port tube på subwooferen forbedrer lave frekvensgange. Betjening lige ved hånden giver den bedste oplevelse med PC-højtalerne. Du kan placere fjernbetjeningen med ledning i nærheden så du nemt kan tænde/slukke og justere lydstyrken samt bassen. Ud over knapperne har fjernbetjeningen et 3,5 mm indgangsstik så du nemt kan tilslutte smartphonen, tablet-PC'en eller MP3-afspilleren. Du kan slutte hovedtelefonerne til fjernbetjeningen og tale, spille spil eller lytte til musik uden at genere dem omkring dig. Der er et praktisk stik til hovedtelefoner på fjernbetjeningen.
 Key Selling Points
 • Spidsbelastning på 120 watt
  Slip imponerende lyd der fylder rummet, løs med højtalere der er designet til at opsluge dig i lyden fra musik, spil eller film.Z533-højtalere til pc'en har to fuldtone-højtalerenheder på 2,5" med faseafretter og udgangseffekt på 60 watt.
 • Mærk bassen
  Du får fyldig, dynamisk bas med den fremadrettede subwoofer så du kan mærke hver eneste rytme i musikken.Den tragtformede port tube på subwooferen forbedrer lave frekvensgange.
 • Kan tilsluttes flere enheder
  Du kan tilslutte op til tre enheder på samme tid. Du kan bruge den som pc-højtaler, og du kan også tilslutte en tablet-pc, smartphone, spillekonsol eller et tv via 3,5-mm-stikket eller RCA-indgangsstikket. Der er et 3,5-mm indgangsstik på fjernbetjeningen til tilslutning af mobilenheder. Der er et 3,5-mm- og et RCA-indgangsstik på bagsiden af subwooferen til tilslutning af pc'er, tv eller spillekonsoller – PlayStation 3 eller Xbox 360 . Der følger ikke noget RCA-kabel med produktet.
 • Fjernbetjening til det hele
  Betjening lige ved hånden giver den bedste oplevelse med pc-højtalerne. Du kan placere fjernbetjeningen med ledning i nærheden så du nemt kan tænde/slukke og justere lydstyrken samt bassen.Ud over knapperne har fjernbetjeningen et 3,5-mm-indgangsstik så du nemt kan tilslutte smartphonen, tablet-pc'en eller MP3-afspilleren.
 • Lyt uforstyrret
  Du kan slutte hovedtelefonerne til fjernbetjeningen og tale, spille spil eller lytte til musik uden at genere dem omkring dig.Der er et praktisk stik til hovedtelefoner på fjernbetjeningen.
 • Tilslut en Bluetooth Audio Adapter
  Du kan lytte til musik fra trådløse Bluetooth -enheder – såsom smartphones og tablet-pc'er – ved at tilslutte en Logitech Bluetooth Audio Adapter ( sælges separat ).
 
 Generelt 
Produkttype  Højttalersystem - til PC - 2.1-kanal 
Dimensioner (B x D x H) / Vægt detaljer  Højttaler for satellit : 10 cm x 8.5 cm x 17 cm / 525 g ¦ Subwoofer : 25.5 cm x 19.5 cm x 26.5 cm / 4 kg 
 
 Højttalersystem 
Medietype  2 højttalere, subwoofer 
Højttalertype  Aktiv 
Nominel udgangseffekt (total)  60 Watt 
Frekvensrespons  55 - 20000 Hz 
Nominel impedans  8 kOhm 
Signalstøjforhold  80 dB 
Udgangsniveau (SPL)  97 dB 
Lydforstærker  Integreret 
 
 Højttalersystemdetaljer 
Højttalere inkluderet  2 x højttaler for satellit - 15 Watt - 8 Ohm - kabling ¦ 1 x subwoofer - 30 Watt - 4 Ohm - kabling 
Driverdetaljer  Højttaler for satellit : 1 x full-range driver - 2.6" 
Driverdetaljer (2. højttaler)  Subwoofer : 1 x subwoofer-driver - 5.25" 
 
 Tilslutninger 
Forbindelsestype  Lydindgang ( 3,5 mm stereo mini jack ) ¦ Hovedtelefoner ( 3,5 mm stereo mini jack ) ¦ Lydindgang ( RCA-phono x 2 ) 
 
 Diverse 
Udstyr inkluderet  Audiokabel, trådet fjernstyring 
 
 Effekt 
Power Source  AC power adapter 
 
 Producentgaranti 
Service & Support  2 års garanti 
Detaljer om service & support  Begrænset garanti - 2 år 

11 andre produkter i den samme kategori: