Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

Baseus Bipow Powerbank - Hvid - 30000 mAh

BSU2869WHT

Nyt produkt

Bryder du dig om hurtigt at kunne oplade dine enheder næsten overalt i verden? Prøv Baseus PPDML-N01 powerbank med en kapacitet på 30.000 mAh! 

Flere detaljer

4 Varer

499,95 kr inkl. moms

Mere info

Hurtig opladning til dine enheder
Powerbanken understøtter flere hurtigopladningsprotokoller. Den er kompatibel med blandt andet FCP, QC og AFC. Den er derfor perfekt til at drive Huawei, Xiaomi eller Samsung smartphones. Det giver også mulighed for for eksempel hurtig opladning af iPhone 12 med 20 watt strøm - det vil kun tage omkring 30 minutter at genoprette 50% af dens energi! Så dine enheder kan være oppe at køre igen på ingen tid.

Tilslut flere enheder på én gang
Enheden er udstyret med flere udtag, så du kan tilslutte mere end én enhed til den på samme tid. Produktet tilbyder 2 USB 18 W udgangsporte, 1 mikro USB 18 W inputport og en USB-C 18/20 W input/output port. Hvad betyder det i praksis? Med powerbanken kan du for eksempel forsyne din tablet og 2 smartphones med strøm på samme tid - ikke længere vente på, at den første enhed skal oplades, før du tilslutter den næste!

Du skal ikke bekymre dig om sikkerheden
Højkvalitets polymer-ion-batteri garanterer ikke kun hurtig, men også sikker opladning. Baseus tilbyder beskyttelse mod blandt andet overspænding, overstrøm, overopladning og kortslutning. Powerbanken er også udstyret med NTC temperatursensorer for at forhindre overophedning. Produktet registrerer intelligent tilsluttede enheder og justerer ladestrømmen til dem og beskytter dem mod beskadigelse.

Designet til din bekvemmelighed
At holde powerbanken i perfekt stand vil ikke give dig det mindste problem. Dens etui er kendetegnet ved en behagelig at røre ved tekstur, som er modstandsdygtig over for sved og fingeraftryk - du vil nemt holde den ren. Takket være det kan du komfortabelt bruge enheden også om sommeren. Produktet er udstyret med en letlæselig LED-skærm, som viser det aktuelle batteriniveau i realtid.

En drømmerejsekammerat
Gør dig selv til en pålidelig strømkilde, der kan ledsage dig næsten overalt. Baseus powerbank er let og handy - dens transport vil ikke give dig noget problem. Du kan endda medbringe denne praktiske enhed om bord på et fly - den opfylder alle de nødvendige krav. Baseus giver dig mulighed for bekvemt at oplade dine enheder, hvor end du har brug for det.

Du vil bruge det på et utal af måder
Powerbank skal ikke kun bruges til at oplade din telefon! Baseus-mærket enheden er velegnet til mange forskellige anvendelser. Trænger du til lidt afkøling på en varm sommerdag? Tilslut din bærbare blæser og nyd en behagelig brise! Der har været strømafbrydelse, din bærbare computer er ved at aflades, og du skal afslutte et vigtigt projekt? Powerbank kommer til undsætning! Dens lange arbejdstid og bærbare design vil helt sikkert leve op til dine forventninger.

9 andre produkter i den samme kategori: