Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

Butikken

PC Kabinettets butik har eksisteret siden 1999 som din lokale leverandør af software og hardware

I vores computer butik finder du bærbare og stationære computere, printere til ethvert formål og ikke mindst Sydfyns største udvalg af printerpatroner og forbrugsstoffer.

Vi har også et bredt udvalg af tilbehør til din smartphone, tablet, iPhone eller iPad. Skulle du mod forventning lede efter noget, som vi ikke fører i butikken, hjælper vi gerne med at skaffe det hjem til dig.

Er du til computerspil?

Vi er din lokale computerbutik, der er lokaliseret i hjertet af Svendborg. Vi forhandler masser af forskelligt gamingudstyr og de helt rigtige gamingmaskiner. Vi står også altid klar til at besvare dine spørgsmål, og ikke mindst til en hyggelig snak omkring det nyeste udstyr inden for gaming og computerspil.

Ny computer?

Skal du have ny computer? Vi har mange forskellige computermodeller til både private og til erhverv, og vi er altid opdaterede inden for både det nyeste indenfor hardware og for software.

Har du specifikke ønsker eller behov, har vi også mulighed for at tilbyde dig en custom made computer. Vi har egen produktion af computere og kan derfor sammensætte din nye computer, så den dækker alle dine ønsker og behov.

Se hvad vi tilbyder

Se vores brede udvalg af både hardware og software i vores webshop, eller kig ind til en snak i butikken. Vi står altid står klar med gode råd og vejledning.

Kort sagt: Vi går ikke ned på udstyret – og skulle vi mod forventning ikke have det, som du lige står og mangler, er det ikke længere end en bestilling væk.Besøg vores computer butik i Svendborg på Fyn

Din lokale computer butik med masser af computerspil  og Gaming udstyr

Vores computer butik har sydfyns største udvalg af printerpatroner