Vores webshop bruger cookies til at give en bedre brugeroplevelse, og vi anbefaler dig at acceptere deres brug for fuldt ud at nyde din brug af siden.

G&G Brother Patron LC1280 Rød Vis stor

G&G Brother Patron LC1280 Rød

NB-OLC1280M

Nyt produkt

1 Vare

Advarsel: sidste enheder på lager!

79,95 kr inkl. moms

Mere info

Denne patron serie kan erstatte originale

100% ny ingen genfyld og brugte dele-110% i orden.
G&G blækpatroner og toner patroner er udviklet og designet til brug som et godt alternativ til væsentligt dyrere original patroner. G&G er verdens absolut største producent af alternativer til originale patroner.

Kvalitet:
Produktet er 100% lig med/kompatibel med, og erstatter tilsvarende original produkter.
Den enkle patron er fremstillet efter de strengeste miljø krav og opfylder tillige som et minimum ISO 9001 samt ISO 14001 og derudover en lang række internationale grønne certificeringer.

Miljø:
Produkterne er fremstillet fortrinsvis af omsmeltet genbrugsplast, da man har erfaret at indsamling sortering og transport imellem flere virksomheder, alene i indsamlingsprocessen kræver endog store mængder fossile brændstoffer som ikke er en uendelig ressource og som samtidig belaster miljøet unødigt. Man har alene ved, at i videst mulig omfang at undgå en miljøbelastende og forurenende genindsamling og reproduktion i f.eks. Europa, kunne spare op til 75 % på fossile brændstoffer.
Miljø emballage:
Produkterne er pakket i miljøvenlige pap emballager der er fremstillet af genbrugs papir/pap.

Garanti:
Et hvert G&G produkt er omfattet af 100% levetidsgaranti som dækker endog væsentligt ud over den 2 årige lovpligtige ombytningsret jf. dansk lovgivning.

30 andre produkter i den samme kategori: